HOME /

Ska om en halvtimme ge mig ut i kylan med min backpack-väska och en transportbur full med kaniner. Tåget ska rulla mig hem till Alvesta. Inga förseningar, tack!
Ska bli så himla skönt att komma hem till familjen och julmysa!

FOG /

Har gått runt som i en dimma i några dagar. Kanske för att jag har varit ensam, kanske för att jag varit sjuk, kanske för att jag inte kan fästa några tankar.
Idag gjordes min första tenta, och kommer högst troligt få göra min första omtenta någon gång i början av nästa år. Men det gör mig inte så mycket, nu vet jag lite hur det är. Ingen big deal. Men att plugga lite kan vara en god idée. Men har inte alls haft någon lust med det, vill bara hem hem hem. Och hem ska jag, imorgon runt 16.15 ska ett tåg rulla mig ner mot de småländska skogarna. Skönt.

THE FLUFFY ONE /

Man kan inte tro att den där fluffiga jävlen kan vara annat än päls och fluff. Men han nockade mig precis rakt på käken, helvetes ont gjorde det!

TIPS /

För att vara sådär lite småjobbig, men får väl göra lite reklam. Kolla in hos ADsettings överst på sidan för att få veta lite mer om hur du kan tjäna någon extra slant på din blogg. Man får cirkus 70 kr för varje person som registrerar sig via din länk osv osv. Kan ju vara lite trevligt om nån nu läser ens blogg, haha.

JIBJAB /

http://sendables.jibjab.com/view/BpzodUkCgbEhISz5?cmpid=jj_fb_friend_holidays&ref=nf
Ett litet julkort av mig till mina fina vänner! Jag är så töntig som tycker det är så kul.

WEEKEND /

Det har varit en fin helg, öl och fina vänner. Dock är jag sjuk nu så det suger ju. Har en tenta imorgon så det blir plugga, plugga. Tror dock inte att jag kommer klara den. Var längesen jag kände mig så ointresserad av att lära mig, och min hjärna vill inte ta in någonting. Det är för mycket svåra ord, jag får inte ihop det i min snoriga hjärna. Men ja, jag vet inte hur hårt jag tar på det. Jag vill inte plugga nu, men jag ville se hur jag hanterade en kurs, även om den var liten. Blev väl sådär, jag har gjort alla uppgifter, resan, muntlig redovisning och varit på tillräckligt många föreläsningar. Men tentan kommer gå åt helvete. Jag vill bara åka hem till Alvesta och julpynta, äta julmat, julmysa och bara ligga i den underbaraste soffan i hela världen. Och sen vill jag jobba och tatuera mig, det är allt jag begär. Nästan.

MORNING /

Det blev lite öl och vin igår, hej och hå! Utöver det tycker jag att jag har varit duktig, så idag blir det fan pizza. Medså jävla mycket kebabsås att det rinner över. Sen kanske det blir chips med dipp, bara för att jag kan, vill och får.

CURRENT /


BLOGLOVIN /

Följ min blogg med Bloglovin

AMMONITE BUFFALO HORN PLUG /

Så jävla snygg plugg. När jag kommer upp i 20 mm (har 16 mm nu) så kommer dessa bli mina älsklingar. För 550 kr blir två av dessa godingar mina. Längtar.

KAN DEE /

http://www.kandeeshop.se/sv/
Grym brud, grymma saker. Vill ha allt!

MOM /


GREAT WAY TO START YOUR DAY /


PINEAPPLE /

Köpte mig en ananas att tugga på ikväll. Lasse var också väldigt intresserad, men ikke! Ananas är inte kaninmat. Men det slutade med att jag åt upp hela, så nu svider det i hela munnen och svalget. Tack bromelin!

Kolla bara på de där små söta tassarna. Blir galen.

SOFT /


FATBOOTH /

Vi är nog de tre sötaste vännerna.





Höhö..

MUSICHELP /

Idag är det en händelselös dag. Så jävla skönt. Jobbade en långhelg och efter det var jag halvt förstörd, inte kul att cykla i regn, blåst och kyla, upp och ner för backar. Men idag har jag fått sova ut. Om jag har lust och orkar kommer jag städa sovrum, toalett och kök idag. Stört hur smutsigt det kan bli så snabbt. Vi smutsiga, jag och David. Kanske kommer jag till och med att plugga idag, kanske. I bakgrunden kommer Musikhjälpen gå hela dagen.
http://svtplay.se/t/103985/musikhjalpen?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1527537,1,f,/pl,v,,2594393/sb,l122802,1,f,-1
Liten Bumlan på promenad igår. Inte alls kul tyckte hon, det var ju kallt och jävligt.



CRYSTAL BULLETS /

http://www.josign.se/

HEIGHT /

http://www.romwe.com/

99 PROBLEMS /


TATTOO /


CREATE /


TATTOO /


NEW /


RSS 2.0