DANCING /

Livet består inte av att vänta ut stormarna.
Det handlar om att lära sig dansa i regnet.



COMING UP /

Har beställt tatueringstid. Den 7 februari lägger jag mig under nålen i ca 6 timmar. Underbart. Har även beställt lite nya töjningar, 1 st 18 mm och 2 st 20 mm träpluggar i teak. Nu ska jag bara palla töja från 16 mm till 20 mm. Men det får ta sin tid, vill inte ha blow-outs eller spräcka öronen i onödan. Men när det läkt ordentligt kommer jag lätt klicka hem dessa mumsbitar.
Men tills dess blir det vanliga runda små träbitar. Helt ok det också. Har bitit av en tand också, heja. Ringde och kollade pris för en undersökning, 700 spänn. 700! Och det var det lägsta, så kommer säkert gå på mer. Helvete heller. Jag ringer nog till Karolinska imorgon och kollar om deras studenter kan ta en kik istället. Tar iofs längre tid, men det kostar bara runt 200 spänn. Värt som fan.
Om någon snäll själ där ute i världen känner att ni älskar mig, så kan ni gärna köpa denna väska till mig. Bara ynka 1500 kr ju! Den svarta går också bra. Ta båda när ni ändå håller på! Jag fyller ju faktiskt år om 2 månader. Får nog göra en önskelista här snart minsann.

MAYBE /


HARD WORK WORK /

Ska om två timmar smita iväg till jobbet. Blir mycket kvällar nu, men det är helt ok för mig. Sova är underbart. Måste få in så mycket pengar jag kan, så allt jobb är välkommet. Annars glider jag mest runt. Tvättar, städar, lagar mat, lyssnar på musik, längtar efter bättre tider (sommartider).

Längtar efter 7 februari också, då ska jag äntligen få tatuera mig igen. I hela 6 sköna timmar. Kommer bli fint.


STAY COOL /



HANDS /






FORGOTTEN /

Har helt släppt bloggen under tiden jag var hemma, jul och nyår tillbringades i Alvesta/Växjö med fin familj och vänner. Det var verkligen så jävla skönt att bara vara hemma. Allt var lätt och löste sig, livet flöt på. Inte för att det inte gör det nu, men nu måste man göra allting själv. Så nu får man jobba, tvätta och laga mat. Som en riktigt hemmafru, heja. Slänger upp lite blandade bilder från tiden som gått.
Ny frisyr.
Snart dags att gå upp till 20 mm.
Våfflor grillades i de Småländska skogarna.
Innan jul var det lussebullebak och glöggdrickande på Kungsholmen. Här hade vi nog dock ätit upp allt, hehe.
Nyår i Växjö. Champangen flödade, men det gjorde oss bara mer vackra!

RSS 2.0